torstai 6. joulukuuta 2012

Tiuku & Väinö

Seuraavan Nicolen pentueen emä tulee olemaan tyttärelläni sijoituksessa oleva Tiuku (Nicolen Je T'aime). Tiuku on ensimmäisen havakasvattini Kukan ensimmäisestä pentueesta (Rakkaus-pentue) ja sen pentueen isänä oli ensimmäinen oma havanna Waltzu. Eli Tiuku "-Tippa-Timo-Timofei-Fei" on siis monella tapaa minulle tärkeä ja kovin kovin rakas.

Tiuku asuu Espoossa Idan ja Lassin kanssa, Tiuku viettää meillä aikaa usein viikonloppuisin ja kesällä montakin viikkoa. Eli tavallaan hän on meidän yksi lauman jäsen, vaikka ei kokoaikaisesti asustelekaan Viialassa.

Tiuku on reipas, vilkas, hyvän silkkisen turkinlaadun omaava neitonen. Tiuku on varmasti nopein havanna vauhdin suhteen, mitä olen nähnyt. Tiuku tekee 360-käännöksiä täydestä vauhdista ja harhauttaa aivan kaikki kisaan lähtevät. Hän on saanut nopeat geenit sekä vikkelältä-ketterältä-ikiliikkujalta-aina yhtä lapselliselta äidiltään Kukalta että supernopealta isältään Waltzulta. Harmi, ettei Ida toistaiseksi ole pääkaupunkiseudulla saanut Tiukulle agilitypaikkaa mistään seurasta. Siinä vasta olisi nopea koira :) No, ehkä vielä natsaa.

Tulevan pentueen isäksi olen saanut mahdollisuuden käyttää ystäväni Katjan ihanaa Unkarin-tuonti poikaa Väinöä (Christa´s Jumpy Clown Xaffo). Väinö on ryhdikäs, rakenteeltaan erinomainen, ihananluonteinen,  upea turkkinen uros. Väinö on rekisteröity suklaanruskeaksi, hänen pigmentti on siis ruskea. Tämä nappisilmä on hurmannut minut täysin <3 Kiitos Katjalle, kun saan käyttää Väinöä!!

Molemmat vanhemmat ovat silmä-ja polvitarkastettuja. Molemmilla terveet silmät ja 0/0 polvet. Tiuku on palkittu näyttelyssä erinomaisella, Väinöllä on erinomainen SA:lla. Yhdistelmä on Havannalaiset Ry:n jalostuohjeen mukainen.

Toivotaan, että kaikki menee nappiin. Seuraavia juoksuja odottelemme alkuvuoteen.


Alla yhdistelmä KoiraNetissä.


http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI14270/11&ReknoI=FI16515/12

Mikäli olet kiinnostunut yhdistelmästä, ota yhteyttä sähköpostitse tanja(at)nicolen.fi
tai soita mieluiten iltaisin ja vkl p. 040-7460 414/TanjaTiuku (Nicolen Je Táime)


Väinö (Christa´s Jumpy Clown Xaffo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti