sunnuntai 10. helmikuuta 2013

53/54 vrk

Viimeiset päivät lähestyy, koirien laskettu aika on 63vrk. Tosin synnytys voi olla päiviä ennen tai jälkeen. Kymmenisen päivää vielä olisi jännitettävää.

Tiuku on tiineyden aikana saanut lisää painoa kilon verran. Timonen syö melko hyvin kolme kertaa päivässä, tosin ihan kaikki sapuska ei maistu samalla tavalla. Neu on ehdotonta suosikki ruokaa, se maistuu.

Kukkaan verrattuna Timosen massu on pieni, mutta kyllä siellä tuntuisi vauvojen liikkeitä. Alkuviikosta luultavasti vien Tiukun röntgeniin tavoistani poiketen, jotta saan varmistuksen kuinka monta piiperöä on odotettavissa. Ultrahan veikkasi 4 +-. Yhden kerran aiemmin olen käyttänyt emoa röntgenissä ja silloin siksi, että oli joulunpyhät tulossa ja hieman varmistelin vauvojen määrää. No, pieleen meni silloin arvio. Luulis, että röntgen on tarkka, mutta sillä kertaa joku pentu oli niin toisen takana, että saimme yhden yllätyspennun :)

Tänään Tiuku kävi pesussa viimeistä kertaa ennen vauvoja. Nyt ollaan puhtoisia ja valmiita. Massukarvat tisujen ympäriltä ajelen vasta loppuviikosta, koska paljaalla mahalla on varmasti inhottava ulkoilla, vaikka pakkasta olisikin vain muutama aste.


Lumiturpa :)

Oma pallo on vieläkin aarre, sillä pitää leikkiä päivittäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti