keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Suuri uutinen!

Nyt vasta jaksan päivittää tänne suuren uutisen. Eilen aamulla Tiuku sai pennut, kaksi poikaa ja tytön. Synnytys meni todella hienosti emäntää ajatellen. Yöllä lähes koko ajan nukuttiin ja aamusta vasta alettiin tositoimiin. Tiuku oli mahtava synnyttäjä, rauhallinen, määrätietoinen ja keskittynyt ensisynnyttäjä. En voisi parempaa toivoa. Synnytys keski ainoastaan 50 minuuttia ja kaikki vauvat olivat maailmassa.

Ensimmäisenä syntyi pienen pieni poika, ainoastaan 72g painava. Se oli syntyessään jo kovin veltto ja kuiva. Aavistin, että se ei kauaa välttämättä elä, koska se ei ollut niin elinvoimaisen oloinen. Tämä pieni ruskeapigmenttinen poika ei jaksanut kuin yhden vuorokauden ja siitä tuli enkelipoika. Toisena syntyi myös poika, aivan Väinön värinen 108g painava pikkumies.Viimeiseksi saimme tytön, 128g painavan tomeran soopelitytön. Kuvassa keskellä.


Nyt siis Tuiku on onnellinen äiti, meillä on sisko ja sen veli :) Molemmat ovat eilisestä kasvaneet, suursyömäri tyttö enemmän. Poika oli aamulla 118g ja tyttö 152g. Äiti ja lapset voivat hyvin. Tiuku on mahtava äiti, tarkka ja huolehtivainen. Joillekin emoille tää homma vaan on niin luonnollista ja Tiuku on juuri sellainen.

Veli ja sisko

Tytöt, iso ja pieni <3
tässä kuvassa luonnollisimmat värit, muissa salama hieman vääristää värejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti