maanantai 8. huhtikuuta 2013

Luonteenpiirteitä

Olisin joku aika sitten voinut kirjoittaa, että nämä kaksi ovat kuin yö ja päivä- toinen rauhallinen ja toinen rasavilli. Mutta nyt, kun lapsosille on tullut viikkoja ja päiviä lisää, niin luonteen erotkin ovat kaventuneet. Toisin sanoen villi ei ole rauhoittunut, mutta se rauhallisempi on ehkä saanut virtaa lisää :))

Simba on kehittynyt hiukan hitaammin kuin Nala. Hampaatkin tulivat suuhun myöhemmin, mamman helmoista ollaan lähdetty liikkeelle vähän myöhemmin. Mutta reippaita ovat kumpikin.

Simba:
Äitinsä silmäterä, hyvässä mielessä välillä vähän sellainen mammanpoika niinkuin pojat voivat olla :) Heti joukosta tunnistettavissa punertavan värinsä takia. Välillä yksinäinen kulkija, seikkailee itsekseen ympäri taloa. Leikkii usein Minin kanssa poikapainia, mutta myöskin sisko on ilmeisen tärkeä, koska sen kanssa usein myös kivoja leikkejä. On muutamina päivinä näyttänyt, että pienestä miehestä löytyy myös luonnetta ja samanlaista vikkelyyttä kuin siskostaan. Hellyyttävä kaveri, hyväntahtoinen. Tykkää köllötelystä ja rapsutuksista.

Nala:
Sisko sitten onkin koko porukan rämäpää. Ketterä kuin mikäkin, hyppelee, tekee nopeita käännöksiä, kiipeää salaman portaille pihalla, jos silmä vaan välttää. Olisi varmasti ainesta agilityyn. Laajimman reviirin omaava, kuljeskelee määrätietoisesti meidän talossa ja käy tutkimassa mitä sieltä viimeisestäkin nurkasta löytyy. Tosi aktiivinen. tykkää hyvänä pitämisestä ja pussailusta, jos vain touhuiltaan kerkiää.Siis mitä kuvassa tapahtuu :) Tiukun maitobaari on vielä auki. Kuva on tältä aamulta, kun Tiuku ja pennut puuhailivat isolla pedillä. Pennuille tuli tisunnälkä ja Tiukunen vähitellen liukui pediltä lattialle pentujen maiskutellessa. Mitä sitä äiti ei lapsiensa eteen tekisi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti