keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

"Pentueen rekisteröinti on valmistunut"

Ihan huippua, mahtavia uutisia. Taas on nopeaa toimintaa Kennelliitolta. Sähköinen rekisteröinti on ihan supernopeaa :))

Pentuja ei voi rekisteröidä ilman tunnistusmerkintää eli meillä Suomessa käytännössä ilman sirua niskassa. Eilen siis pentutarkin yhteydessä pennut saivat sirun niskaansa. Käynnin päätteeksi eläinlääkäri kirjasi Kennelliiton kantaan pentujen henkilökohtaiset sirujen numerot. Minä puolestaan eilen illalla hyväksyin pentujen rekisteröinnin ja se lähti käsiteltäväksi.

Tänään oli s-postissa klo 10.29 viesti "Pentueen rekisteröinti on valmistunut ja maksun voi suorittaa Kennelliiton OmaKoira-palvelun kautta". Niinpä ruokatauolla maksoin ko. laskun. Hienoa, ihan mahtavaa nopeutta. Tykkään tosi paljon :)

Hyvällä tuurilla pennut näkyvät KoiraNetissä jo illalla, no viimeistään huomenna, jos kaikki menee kuin ennen. Eipä muuta kuin kurkkimaan Kennelliiton jalostustietojärjestelmää :))

Paperiset rekisterikirjat tulevat varmasti parin päivän sisään... On sitten antaa viralliset dokumentit pentujen hakijoille ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti